Allt mellan himmel & jord!

Jul hos familjen och hotell i Varberg


skrivet den 19 nov av Admin, klockan:08:12
Det känns som en evighet sen jag senast var och reste i världen. Kylan börjar att komma närmare och tankarna farar iväg till ett varmare klimat. Har besökt de flesta resebolagens hemsidor för att kunna lokalisera nästa plats att besöka. Har just nu riktat in mig på asien, och specifikt sydost. Det som lockar mest med det området är den otroligt fina miljön och billiga priset. Någon som har erfarenheter av en plats som inte har för mycket turism?

De planer som jag annars har närmst just nu är att besöka släkten över julen i Varberg. Jag är uppvuxen där och det var ett tag sen jag besökte staden. Det kommer att bli första gången som jag kommer att bo på hotell i Varberg. Har ingen vidare koll på utbudet av hotell i staden som man kan övernatta på då det aldrig tidigare har varit aktuellt. Vill gärna att hotellet ska vara i näheten av Apelviken då föräldrahemmet ligger strax i utkanten av samhället där. 

Om du som läser har ett bra tips så tveka inte på att kontakta mig!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Kommentarer är stängt